Dunju je usmrtio kombi na Zvezdari, vozač van sebe vrištao na sav glas, očevici nesreće jedva izustili šta se desilo

Autor: Novosti, Republika

Hronika

28.03.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka Dunja Lj. (17) poginula je u petak u naselju Zvezdara, kada ju je oko 10.20 udario kombi u Ulici Laze Kostića kod broja 6. Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar gde je, nažalost, preminula.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto ilustracija

- Primili smo poziv da je oboren pešak na Zvezdari - kažu iz MUP.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je ujutro izašla iz stana kako bi prošetala psa. Stavila je slušalice u uši i kapuljaču na glavu, a zatim krenula uzbrdicom koja vodi do obližnjeg supermarketa. Kako su nam ispričali prodavci, kombi, koji dostavlja namirnice u tu prodavnicu, kretao se u rikverc.

Kombi je stigao Dunju i udario ju je s leđa, sredinom vozila, posle čega je nesrećna devojka pala na asfalt.

 

 

Vozač izleteo iz kombija i počeo da vrišti na sav glas - detalji pogibije devojčice na Zvezdari

- Scena je bila stravična - pričaju potresene prodavačice.

- Vozač je izleteo iz kombija i počeo da vrišti, bio je van sebe. Pretpostavljamo da nije mogao da je vidi zbog mrtvog ugla, a devojka ga nije čula jer je slušala muziku. Čovek je naglas plakao, i sam je rekao da ima ćerku. Kada je došla ekipa Hitne pomoći, devojka je još davala znakove života, ali posle su nam javili da je preminula. Svi smo se potresli, jer poznajemo njenu porodicu, roditelji redovno pazare kod nas.

Na mestu nesreće u blizini supermarketa, susedi su, sa suzama u očima, palili sveće i ostavili buket belih ruža. Dunjini majka, otac i sestra, zavijeni u crno, zatvorili su se u kuću i ne otvaraju nikom.

Komšije kažu da su van sebe od bola i šoka.

Policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading