Mrtav pijan mlatarao lovačkom puškom po komšiluku: Policija ga jedva savladala

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

31.03.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaječarac R.S.(49) napravio je sinoć pravu histeriju kada je izašao iz svoje kuće na ulicu, a u rukama mu je bila lovačka puška.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Foto: Ilustracija

Komšije su to videle, i bojeći se za svoje živote, da ne krene redom da puca onako pripit, odmah pozvale policiju.

- Nekoliko meštana ulice u kojoj živi R.S. pozvalo nas je i prijavilo da je njihov komšija pijan izašao na ulicu i da nosi u ruci veliku pušku. Patrole su istog momenta krenule na lice mesta. Kada su stigli, videli su R.S. kako stoji na terasi svoje kuće I krenuli ka njemu - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Međutim, videći uniformisana lica, R.S. je počeo da ih gađa staklenim flašama  koje su bile na terasi.

Policija ga je savladala, uhapsila i odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija,ugrožavanje sigurnosti I napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

R.S. će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, nakon čega će se utvrditi da li kod osumnjičenog postoji i krivično delo izazivanje panike i nereda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading