ENORMNI RAST KRŠENJA IZOLACIJE! U Beogradu za 24 sata podneta gomila prijava

Autor:

Hronika

04.04.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prestonici Srbije Tužilaštvo je imalo pune ruke posla! Naime, u Beogradu je za samo 24 sata, 25 osoba prekršilo zabranu izolacije, dok je ukupan broj onih koji su se oglušili o različite mere države 84.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Policija na radnom zadatku

Što se tiče kršenja policijskog časa prekršajne prijave su podnete protiv 58 osoba.

Zbog kršenja izolacije, od 26 osoba, jedne van Beograda, 23 je zadržano i za njih je predložen pritvor, za jednu osobu je određen pritvor, dok je sa jednim građaninom prestonice sklopljen sporazum.

Međutim, tu nije kraj. U prestonici je policija imala i jedan zanimljiv slučaj. Naime, jedna osoba se maskirala u trudnicu i na taj način pokušala da zavara službenike, ali ipak nije uspela u tome, pa je protiv nje podneta krivična prijava.

Podsetimo, slična situacija se dogodila i u epicentru koronavirusa u Italiji, gde su ljudi koji su došli iz inostranstva masovno počeli da izlaze iz kuće nakon izolacije u trajanju od 10 dana.

Zato, ostanite kod kuće i budite strpljivi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pop

04.04.2020 09:26

Вероватно су имали неки разлог, али више би ме интересовало то да се ангажује тим психолога и да испитају све те случајеве па да се оформи једна студија о оваквим случајевима за време оваквих ситуација, много би нам помогло за будуће случајеве да би могли да нађемо начине да то ублажимо ако је не могуће спречити.