REPUBLIKA SAZNAJE: Evo kako se Prijović branio pred tužiocem

Autor: Republika

Hronika

04.04.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović priznao je krivicu i nagodio se sa tužilaštvom i on je osuđen na tri meseca kućnog zatvora.

RepublikaFoto: ST/ E. SELMANI
Aleksandar Prijović

Kako Republika saznaje, Prijović je pre sporazumnog priznanja krivicu koji treba da potvrdi sud ispričao kako se zadesio u poznatom beogradskom hotelu, kršeći meru o zabrani okupljanja, koju je donela Vlada Srbije sa ciljem suzbijanja koronavirusa.

Kako objašnjava izvor Republike, Prijović je ispričao da je bio na treningu, a da je potom otišao u hotel kako bi ručao.

- Fudbaler je ispričao da je došao u hotel, seo sam da jede i popije piće. Dodao je da je video prijatelja Relju Makovića sa devojkom i rekao im da se pridruže pošto je njegovoj ćerci rođendan, zbog čega bi želeo da ih časti - objašnjava naš sagovornik.

Kako on ističe, Prijović je rekao da ostale goste hotela nije poznavao, osim preko TV.

Inače, kako saznajemo, Prijović će kaznu služiti bez zatakozvane nanogice, ali će sve do do 4. jula imati obavezu da se javlja na telefon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading