"Mili moj Predraže, dušo moja, bio si anđeo koji je hodio zemljom i otišao si među anđele": Srceparajuća poruka supruge preminulog veroučitelja

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

08.04.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik veronauke iz Valjeva Predrag Jevtić (39) preminuo je u KBC "Dragiša Mišović", njegova supruga je na lečenju u Beogradu, a sinčić od 14 meseci je, srećom, negativan.

RepublikaFoto: Facebook
Dani sreće - Sa ženom i sinčićem

On je najmlađa žrtva virusa u Srbiji, a njegova supruga se emotivnom porukom oprostila od njega.

Naime, u komentarima jedne od objava o njegovoj smrti na Fejsbuku jedna korisnica je priložila printskrin poruke njegove žene napisane u grupi na Vajberu, prenosi Blic.

-  Mili moj Predraže, dušo moja, bio si anđeo koji je hodio zemljom i otišao si među anđele. Bila sam te nedostojna. Voleo si i ljubio ljude, čista i neiskvarena srca pristupao si svakome. Prosto teško će biti nastaviti dalje, ali naš mali sin mi daje snagu. Završiću medicinsku, koju sam započela, i pomagati drugima. Naš sin i posao će mi biti smisao života. Moliću se anđelima za tvoju čistu dušu. Oprosti mi za sve. Gospod neka te čuva, lepoto i moje sve - navela je udovica u emotivnoj poruci a prenosi Blic.

Vest da je umro ovaj veroučitelj, objavljena je na sajtu Eparhije valjevske, a Jevtić je iza sebe ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina, kao i majku, i sahranjen je u porodičnoj grobnici u selu Belić.

Bio je dugogodišnji nastavnik veronauke u izdvojenim odeljenjima OŠ "Mile Dubljević" Lajkovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading