Kruševljanin probio led! Prvi saslušan preko Skajpa zbog nepoštovanja mera, pogledajte kako je to izgledalo

Autor: Kurir, Republika

Hronika

08.04.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u Kruševcu održano je saslušanje preko Skajpa u Osnovnom sudu u Kruševcu za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

Foto ilustracija

Da bi se smanjio broj kontakata u vreme pandemije korona virusa okrivljeni nije dovođen u sudnicu već je smešten u specijalnoj prostoriji Policijske uprave u Kruševcu.

- Saslušanje je održano putem Skajpa, video vezom između Suda u kome su se nalazili sudija, tužilac i branilac okrivljenog i Policijske uprave u kojoj se nalazio okrivljeni. Nakon saslušanja okrivljenom je određen pritvor od 30 dana, izjavio je danas u saopštenju predsednik Osnovnog suda u Kruševcu Slobodan Ivanović.

Kako je dodao, okrivljeni se nije pridržavao naložene izolacije, ali nije se ni javio Infektološkoj ambulanti radi uzimanja brisa na COVID – 19.

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu su uhapsili okrivljenog, koji nije otpoštovao meru samoizolacije i odmah je predat Osnovnom javnom tužilaštvo, čiji je zahtev predat Osnovnom sudu, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading