Niš danas plače: Miodrag Lazić izgubio bitku sa koronom, ratni hirurg kakav se samo jednom rađa

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

14.04.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindikat lekara i farmaceuta Srbije objavio je informaciju o tome da je preminuo dr Miodrag Lazć, specijalista hirurgije iz Niša. Prethodno je objavljeno da je bio pozitivan na COVID 19 i da je vodio borbu protiv virusa.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal
Miodrag Lazić

- Od COVID19 je danas preminuo dr Miodrag Lazić, specijalista hirurgije iz Niša. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u sredu 15. 04. 2020g u 10h minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi. Žrtve ne smeju ostati bezimene! Brinite o svojim lekarima da bi oni brinuli o vama - saopštili su iz Sindikata na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Ratni hirurg dr Miodrag Lazić (65), inače direktor Urgentnog centra u Nišu, kao dobrovoljac učestvovao je u odbrani Republike Srpske gde se istakao hrabrošću i požrtvovanošću.

Te 1991. godine napustio je udoban život lekara hirurga u Nišu, kako bi se naredne četiri godine često i pod paljbom granata, lavovski borio za živote hiljada ranjenika, žena, dece…

Informacija o tome da je oboleo od virusa korona dospela je u javnost pre samo pet dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JOBAH

14.04.2020 10:08

Бринимо о нашим лекарима да би они бринули о нама.