ŠOKANTNO: Detektivka u petak na televiziji OTKRIVA ISTINU o ubistvu Jelene Marjanović!

Autor: alo.rs

Hronika

12.10.2017

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Ostojić, privatna detektivka iz Beograda, ulazi u rijaliti "Parovi" u petak u 22 sata kako bi otkrila istinu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Ona otkriva da je u ovom slučaju imala ulogu insajdera, piše Alo!.

 - Ispričaću kako i kada sam upoznala Zorana Marjanovića i Zoricu Mitrović i otkriti njihovo pravo lice, kao i zbog čega sam morala da se povučem iz slučaja - zagonetno kaže Kaatrina Ostojić i najavljuje da će o tome otvoreno pričati u petak u "Parovima" na Hepiju.

O detektivki iz Beograda Katarini Ostojić, koja je samoinicijativno vodila istragu o zločinu u Borči, mediji su već pisali.

- Putem Fejsbuka sam se dopisivala sa Zoranom i Zokom, isključivo zbog istrage koju sam vodila. Smislila sam taktiku kako da ih raskrinkam i proverim da li je Zoran zaista vidovit. Napisala sam mu da mogu da ga odvedem kod derviša koji će tobože da mu kaže ko je ubio Jelenu. Odmah je pristao da se vidimo u gradu i razgovaramo o tome. Naravno, Zoka je došla sa njim držeći ga podruku. Pre toga sam se nekoliko puta sretala sa Zokom nasamo. Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zatekla. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading