Detalji jezivog slučaja u Pančevu: Evo šta je žrtva, koju je otac primorao na odnose i to snimao, rekla o svemu!

Autor: Republika

Hronika

22.04.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. J. (43) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je snimao seksualne odnose sa svojom maloletnom ćerkom (17) i video-snimke slao svojim prijateljima preko Fejsbuka, nudeći i njima svoju ćerku za novac.

Foto: Ilustracija

Kako kaže izvor iz istrage, policija je saslušala i maloletnu žrtvu, koja je potvrdila da ju je otac naterao da budu intimni.

- Kako je rekla, otac ju je nedavno ubedio da spavaju zajedno i da to snime, govoreći joj da će tako da se obogate. Devojčica je ispričala da je uhapšeni monstrum tvrdio kako će taj video da joj pomogne da otpočne karijeru porno-glumice - kaže izvor i dodaje:

- Žrtva je još rekla i da joj je V. J. obećao da će joj pronaći mnogo klijenata koji su spremni da za seksualne usluge debelo plate.

Izvor kaže da se proverava da li je nesrećna tinejdžerka već imala seksualne odnose za novac sa muškarcima koje joj je rođeni otac pronalazio.

- Zasad se veruje da to nije slučaj jer je V. J. uhapšen pre nego što je uspeo da ostvari svoj bolestan plan - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading