(VIDEO) Kolima uleteli u butik, pa opustošili GUČIJEVU radnju: Srbin i Bosanac uhapšeni u Italiji

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

26.04.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (37) i Bosanac (43) uhapšeni su prekjuče ujutru u Italiji u gradu Vareze zbog sumnje da su automobilom razbili izlog prodavnice poznatog brenda "Guči" i odneli parfeme, torbe i nakit vredne 102.915 evra. Do pljačke je došlo prošle zime.

RepublikaFoto: youtube.com/VareseNews/printscreen
Foto: Ilustracija

Na snimku koji su objavili italijanski mediji vidi se kako dvojica muškaraca sa još dvojicom pomoćnika automobilom razbijaju izlog prodavnice, a zatim sa velikim torbama upadaju unutra i uzimaju sve što im može pasti pod ruku - torbice, nakit, parfeme i druge brendirane i skupocene predmete.

Zahvaljujući snimcima nadzornih kamera Srbin i Bosanac su pronađeni, a zatim i uhapšeni od strane karabinjera, pišu italijanski mediji.

Ukradena roba pronađena je garaži koja se vodi na jednog od pljačkaša, a policija ispituje da li su dvojica Balkanaca umešani u još neke pljačke u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading