UHAPŠENA PEVAČICA! Zaputila se kod bivšeg, a on je prijavio policiji

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Hronika

28.04.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević (64) privedena je u nedelju, 26. aprila u večernjim satima pošto je prekršila policijski čas i zabranu kretanja. Kako saznajemo, pevačica se iz Beograda uputila u Sremsku Mitrovicu kod bivšeg dečka Igora S. (45), kojeg je nedavno tužila zbog nasilja, a policiji ju je prijavio upravo on!

RepublikaFoto: Promo
Slađana Milošević

Zatekli je u autu

Naime, Miloševićeva je napravila ishitren postupak i otišla nepozvana na adresu bivšeg momka, gde je sačekalo duplo poniženje. Njen nekadašnji emotivni partner nije želeo da komunicira sa njom, pa je, kako su preneli mediji, pozvao policiju. Iako je prošla neopaženo na putu do Sremske Mitrovice, kazna nadležnih organa nije izostala.

"Nisam je tukao, povredila se tokom seksa"

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Pukla ljubav - Slađana i Igor

Nakon što je završila u bolnici, Igor je tvrdio da Slađanine povrede nisu nastale usled fizičkog obračuna, već tokom seksualnog odnosa. Zaljubljena pevačica ipak mu je sve oprostila i dala mu šansu da se pokaje.

- Daću mu priliku za izvinjenje. Hrišćanska je dužnost i ljudski je praštati. Istupiti iz pozicije džentlmenstva i koristiti nefer metodu nije način rešavanja konflikta. Nasilje je nedopustivo, ali ljudskom biću uvek treba pružiti šansu da okaje grehe. Pitanje je koliko takvih šansi treba dati - rekla je Miloševićeva tada za medije.

- Igor nije želeo da je vidi. Da li je i dalje ljut jer ga je prijavila za nasilje ili je nešto drugo u pitanju, tek pozvao je policiju čim je shvatio da mu je Slađana pred vratima. Patrola koja je upućena na lice mesta zatekla ju je u automobilu. Nije pokušavala lažima da se pravda, rekla je da je došla da vidi tog čoveka. Pošto nije imala dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, po skraćenom postupku je privedena kod sudije za prekršaje. Ni tamo se nije bunila, odmah je priznala krivicu - tvrdi izvor blizak pevačici.

Pošto je saslušana, pevačica je puštena kući, a presuda će joj biti naknadno dostavljena.

Posle saslušanja Miloševićeva puštena kući

Bio u pritvoru

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miloševićevom, te smo je pozvali na telefon poznat redakciji, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

Vožnju će platiti minimum 50.000

Svima koji prekrše policijski čas, odnosno zabranu kretanja, preti novčana kazna od 50 do 150 hiljada dinara. Koliko će ovaj nesmotreni postupak koštati pevačicu još nije odlučeno.

- Miloševićeva je zaustavljena dok je upravljala vozilom. Nije joj određena kazna. Postupak je još u toku - rečeno nam je juče u sudu.

U skladu sa naredbom Vlade o ograničenju i zabrani kretanja na javnom mestu od 21. marta kršenje ove naredbe predstavlja prekršaj koji se rešava po hitnom postupku.

Okrivljena lica će dobiti prekršajnu prijavu i sa njom će biti privođena kod sudija za prekršaje koji će im odmah izricati prekršajne kazne.

Podsetimo, Slađana je pretučena u svom stanu 28. marta ove godine, kada je, posle rasprave sa tadašnjim partnerom Igorom S. (45), zadobila lakše telesne povrede. Pevačici je ukazana lekarska pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i, nakon saslušanja, nekoliko dana je proveo u pritvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading