Novi napad i debeo dosije: Ovo je narko diler u čije dvorište je bačena bomba!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

05.05.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko šest sati bačena je eksplozivna naprava u dvorište porodične kuće u Varvarinskoj ulici, na Dušanovcu.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prvi rezultati istrage ukazuju da je automobil u vlasništvu Dejana Popovca Ćire (46) koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora gde je služio zatvorsku kaznu od 10 godina.

Kako mediji prenose, Popović se dovodi u vezu sa Voždovačkim klanom.

Krimi-porodica

Dejan Popovac Ćira je pravosnažno bio osuđen na 10 godina zatvora pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog trgovine narkoticima. On je 2008. godine bio uhapšen zajedno sa suprugom Jelenom, ocem Milivojem i majkom Blaginjom. Policija je prilikom hapšenja u garaži Popovca zaplenila četiri kilograma heroina i 200 grama kokaina, kao i veću količinu oružja. - Sud je utvrdio da su kriminalnu grupu formirali Popovac i Goran Đuričin radi prodaje heroina i kokaina na teritoriji Beograda. Popovac je deo zarađenog novca delio s Đuričinom, dok je deo skrivao u garaži i sefu u banci, a kupovao je i stanove. Posle hapšenja oduzeti su mu neki stanovi, a u sefu je nađeno 225.000 evra - podseća izvor.

Nakon detonacije eksplozivne naprave oštećen je jedan parkirani automobil.

Inače, ovo je drugi put da je za poslednjih meseca dana bačena bomba na njegovu kuću.

U prethodnom napadu početkom aprila, u eksploziji je totalno uništen automobil "reno klio", koji je bio parkiran u dvorištu kuće, a rupe od gelera vide se i na fasadi, ogradi i prozorima, kao i na još dva auta parkirana ispred kapije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading