Uhapšen Prokupčanin zbog proizvodnje droge: Policija u stanu pronašla "raj" za narkomane

Autor: Agencije, Republika

Hronika

07.05.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Prokuplja uhapsila je S. D. (46) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je, prilikom pretresa njegovog stana i drugih prostorija, pronašla improvizovanu laboratoriju za gajenje marihuane u veštačkim uslovima, nekoliko saksija sa kanabisom, manju količinu suve marihuane, semenke kanabisa, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

U kući osumnjičenog, u okolini Prokuplja, pronađeno je nekoliko patrona za lovačku pušku, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i nakon toga uz krivičnu prijavu će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading