Nastavlja se istraga oko uhapšenog Miljanovića: Napadač sa Vračara već ubijao za "kavčane"?

Autor: M. Ž. L.

Hronika

15.05.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i tužilaštvo nastavljaju istragu protiv Miloša Miljanovića, "kavčanina" osumnjičenog da je u kafiću "Le Petit Bistro" na Vračaru pokušao da ubije trojicu muškaraca bliskih suparničkom "škaljarskom klanu". Kako saznajemo, sumnja se da je uhapšeni učestvovao u još nekim napadima u kojima je bilo žrtava!

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Republika/MUP Srbije
Hapšenje Miloša Miljanovića

- Miljanović se zasad brani ćutanjem. Na prvim saslušanjima zastupao ga je advokat Vladan Jovanović, koji mu je bio dodeljen po službenoj dužnosti. Verovatno će porodica njemu otkazati punomoćje i angažovati izabranog branioca - kaže izvor Srpskog telegrafa.
 

Miljanović se tereti da je naoružan automatom uzi ušao u kafić u nameri da likvidira Miloša Nilovića Runju, Vojislava Kostića i Nikolu Kovačevića, koji su sedeli za istim stolom. Međutim, u svojoj nameri nije uspeo jer su se mete razbežale.

- Iako nije uspeo da izvrši zadatak i, na prvi pogled, ispao trapav, iskusni policajci koji su analizirali snimak kažu da je način na koji se napadač kretao i nosio oružje govori o tome da je bio dobro uvežban, bez obzira na krajnji ishod, i da je, verovatno, već odrađivao slične napade. Sad je potrebno utvrditi koje i za koga - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading