Dva teška udesa u Nišu: Poginuo vozač motocikla, tri osobe povređene!

Autor: Republika

Hronika

19.05.2020

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u dva teška saobraćajna udesa na području Niša u kojima su učestvovali motociklisti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač motocikla marke "beneti" V. C. (46) poginuo je noćas oko deset minuta posle ponoći kada je dvotočkašem udario u kružni tok na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Ulice 29. novembra, na putu za Nišku Banju.

On je od siline udarca bukvalno preleteo kružni tok i nastradao na licu mesta, dok je putnica na motoru T. T. (35) zadobila teške telesne povrede glave. O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Iste noći oko 2 sata i 20 minuta u Gornjoj Trnavi povređen je vozač motorcikla "pjađo" I. D. (32) i suvozač na dvotočkašu D. M. kada su probili zaštitnu ogradu na nadvožnjaku u ovom mestu kod Niša .

Prema informacijama iz Hitne pomoći, posle ukazane pomoći i zbrinjavanja na liucu mesta, troje povređenih u ova dva udesa prevezeni su u KC Niš radi daljeg lečenja i dijagnostike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading