DILERI PADAJU K'O POKOŠENI: Nova hapšenja u akcijama protiv rasturanja narkotika!

Autor:

Hronika

19.05.2020

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u dve odvojene akcije uhapsili su P. R. (1995) i R. F. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je pretresom stana u kome P. R. neprijavljeno živi pronašla i zaplenila oko četiri kilograma marihuane i oko 500 grama amfetamina.

U drugoj akciji, policijski službenici su pretresom kuće u kojoj živi R. F. pronašli i zaplenili oko 130 grama heroina, tri kilograma smeše paracetamola i kofeina, manju količinu amfetamina, kao i pet komada municije, zbog čega se on sumnjiči i da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading