Devojka bila šifra za kokain: Karabinjeri razbili opasnu narko bandu koju je predvodio Srbin

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija razbila je opasnu narko-bandu u Veroni koju je predvodio Srbin (36)! On je uhapšen prekjuče sa četvoricom Albanaca, starosti između 35 i 50 godina, zbog dilovanja velike količine kokaina i marihuane po celoj Italiji, dok je 16 osoba još pod istragom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Ova banda je na meti policije još od februara 2016. godine, kada je zaplenjeno 1,7 kilograma kokaina i 177 kilograma marihuane. Istraga je trajala do februara 2017, kada je počela potraga za osumnjičenim dilerima - kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da ovu organizovanu kriminalnu grupu čine Italijani, ljudi iz istočne Evrope i Albanci koji su najviše operisali po oblasti Verone.

- Detektivima je posebno bilo teško da dođu do dokaza za hapšenje jer su osumnjičeni koristili šifrovane poruke. Tako su policajci tokom prisluškivanja njihovih telefona čuli pitanje: "Upoznajte me bar sa jednom devojkom da vidim da li je lepa?", kada se govorilo o kvalitetu droge. Kada su upozoravali na opasnost od policije, govorili su: "Otvorite oči, sinoć sam bio van države" - otkriva izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading