Pretukli vozača cisterne jer ih pitao što mu gađaju šoferku: Udarali su me u glavu i bubrege, vikao sam DOSTA, ali se nisu zaustavljali!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

19.05.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodana Balabanovića (59), vozača cisterne u šabačkoj "Eliksir grupi" pretukla su prošlog utorka trojica muškaraca kada je izašao iz vozila da vidi zbog čega ga gađaju kamenjem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako navodi Balabanović, te večeri, posle 21 sat, vraćao se iz "Eliksira" u Prahovu gde je istovario sumpornu kiselinu. Incident se dogodio ispred kafane u naselju Prahovska kolonija u neposrednoj blizini hemijske industrije. On kaže da su ga napala trojica muškaraca, nakon što je reagovao kada je jedan od njih kamenom oštetio šoferšajbnu.

- Stao sam i pitao ga zašto je to uradio, on je počeo da me psuje, a zatim se u raspravu uključio još jedan vređajući me. Video sam da neće dobro da bude, pa sam potrčao da dođem do kapije "Eliksira" i pozovem obezbeđenje, ostavivši cisternu upaljenu - priča Balabanović.

Za njim su, veli, krenuli i izgrednici i stigli ga nakon nekoliko metara, oborivši ga na zemlju. Udarali su ga i rukama i nogama, tražeći 100 evra.

- Jedan je vikao: "Daj 100 evra" i šutirao me. Udarao me je i drugi nogom, a treći pesnicama u glavu, bubrege. Sklupčao sam se i vikao: "Dosta, dosta više". Međutim, nisu prestajali. Čini mi se da sam video da je prošao jedan kamion prema luci. Posle su mi rekli da su kolege iz tog kamiona zvale obezbeđenje - nastavlja Balabanović, koji je iz "okršaja" izašao sa mnogobrojnim hematomima i modricama na glavi, zbog čega je u bolnici proveo dva dana.

DVOJICA UHVAĆENA

U policijskoj upravi u Boru nam je rečeno da su nadležni nakon opsežnih operativnih mera koje su preduzeli, pronašli dvojicu osumnjičenih i da će protiv njih, po nalogu tužilaštva podneti krivične prijave. Za trećim osumnjičenim se traga, a u toku su i saslušanja učesnika u ovom incidentu. O težini krivičnog dela nadležni će se, saznajemo, izjasniti, čim bude dostavljen i medicinski izveštaj o povredama napadnutog vozača.

- Ne znam koliko je trajalo. Odjednom se zaustavila "lada", iz nje su izašla trojica kolega iz obezbeđenja, ali su ovi i na njih skočili da ih biju. Kolege su me ugurale u automobil, pozvale su Hitnu pomoć i policiju. Završio sam na neurologiji sa traumom, povredom glave, nosa, otokom i modricama na oba oka. Sad sam na bolovanju - kaže Balabanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading