BEŽEĆI OD POLICIJE, USMRTIO MLADIĆA: Švercer cigareta izazvao užas na Ibarskoj!

Autor:

Hronika

22.05.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đ. (28) iz Bresnice kod Čačka je poginuo, a dve osobe su teško povređene u udesu koji se juče oko 7.30 dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do tragedije je došlo kada je Esad F. (41) iz Tutina, vozeći fijat iz pravca Čačka, bežeći od policije, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca!

Udes se dogodio u naselju Preljinska Baluga. Fejzović je, kao se saznaje, pokušavao da pobegne patroli jer mu je automobil bio pun švercovanih cigareta. Pod punim gasom izleteo je pred automobil kia rio kragujevačkih registarskih tablica, u kom su bile dve osobe. 

Preti mu 12 godina

Po nalogu nadležnog tužioca Fejzoviću je određeno zadržavanje do 48 časova. On se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za šta mu preti 12 godina!

Delovi leteli po putu

Od siline udara, kia je završila u kanalu, dok je vozač poginuo na licu mesta, a suvozač zadobio teške povrede. Fiat u kom se nalazio begunac je udario u još jedan automobil reno, za čijim volanom je bio taksista iz Čačka. Navodno je njega pokušao da zaobiđe kada je izleteo pred kiju.

- Scene na licu mesta neposredno nakon nesreće bile su zastrašujuće. Delovi automobila, karoserije, srča od stakla... bili su rasuti svuda po putu - ispričali su očevici i dodali da se onda desilo nešto neočekivano.

Stradao na putu do posla

Na licu mesta poginuo je Nikola Đ. (28) iz Bresnice kod Čačka, koji je upravljao automobilom kia, dok je suvozač M. Đ. iz susednog sela Bečanj sa teškim povredama prevezen u čačansku Opštu bolnicu i hospitalizovan je na odeljenje intenzivne nege. Prema saznanjima agencije MNA, dvojica mladića koji su se nalazili u automobilu kia rio krenula su na posao.

Preticanje

Nakon ovog trostrukog sudara, i reno i kia završili su u kanalu pored puta, a vozač koji je izazvao udes izašao je iz slupanog fijata i pokušao je da pobegne sa lica mesta! On je trčao par stotina metara ka tržnom centru "Atrijum", ali su policijaci pošli za njim, sustigli ga i uhapsili.

- Vozač fijata prethodno je bežao od policije, koja je pokušala da ga zaustavi na obilaznici oko Čačka u Kulinovačkom polju, kod pumpe OMV. On se oglušio na znak stop i za njim je krenula potera. Policija ga je pratila nekoliko kilometara sa uključenom rotacijom do kružnog toka u Preljini. U blizini hipodroma počeo je da pretiče i direktno se zakucao u vozilo koje mu je dolazilo u susret. Kada je uhapšen, utvrđeno je da u gepeku automobila imao veliku količinu cigareta bez ikakvog porekla i dokumentacije, odnosno krijumčarene i švercovane cigarete. Pretpostavlja se da je to razlog njegovog bežanja od policije - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading