FRAPANTNA izjava Jelenine TETKE: Zoran nije UBICA, za ostale Krsmanoviće ne garantujem!

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

24.05.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović, ponovo bi u četvrtak trebalo da sedne na optuženičku klupu Višeg suda u Beogradu, pred kojim je toga dana predviđeno saslušanje tetke pokojne pevačice "Granda".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Foto: Ilustracija

Sudsko veće, podsetimo, prihvatilo je predlog tužilaštva da Ljubica Marković, koja je do poslednjeg dana bila uz Jeleninu pokojnu majku Zoricu Krsmanović, posvedoči o odnosima u porodici Marjanović, kao i o njihovom odnosu prema Jeleni.

Prvo saslušanje

- Ljubica Marković dosad nije saslušavana. Međutim, posle svedočenja Jeleninih prijateljica i sestre Teodore Krsmanović zamenica tužioca predložila je da o njihovim odnosima posvedoči i Ljubica, koja je posle smrti Jelene brinula o njenoj majci Zorici. U to vreme Jelena je već bila mrtva, a policija je tragala za ubicom. Nema sumnje da Ljubica najbolje zna šta je osećala i preživljavala u to vreme Zorica Krsmanović - podseća sagovornik Kurira.

Posle Jeleninog ubistva, podsetimo, Ljubica je za medije izjavila da ne veruje da je Zoran ubica "jer su se on i Jelena voleli", ali da "ne može da garantuje za ostale članove porodice Marjanović".

- Ne znam ko je ubica i ne želim da se mešam u rad istražnih organa. Na policiji je bilo da nađu ubicu, a sud je taj koji će, nadam se, jednog dana kazniti monstruma koji nam je ubio anđela, jer je Jelena to zaista i bila - rekla je Ljubica, koja je otkrila i da dugo nije videla Zoranovu i Jelenu ćerku.

Saslušani svedoci

SESTRA: ŽALILA SE DA NE MOŽE VIŠE!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović

Tokom postupka pred sudskim većem saslušano je 18 svedoka - meštani Borče, policajci, članovi porodice Marjanović, Jelenine prijateljice, kao i Jelenina sestra Teodora Krsmanović. Ona je pred sudskim većem izjavila da joj se sestra dva meseca pred smrt žalila „da više ne može da izdrži u kući Marjanovića“, ali da zna da je ona mnogo volela supruga Zorana:

- Ona je njega mnogo volela, ništa nije govorila protiv njega, čak i kad je nazove nadimkom „tetka“, ona bude besna, ali neće ništa da mu kaže

- Ona je jedino što mi je ostalo od sestre Zorice. Duša me boli što je ostala bez majke, a sada na neki način i bez oca. Ne mogu da verujem šta nam se desilo i ne mogu da se pomirim s tim još uvek - ispričala je Jelenina tetka.

Zoran Marjanović, podsetimo, osumnjičen je da je 2. aprila 2016. namamio suprugu da siđe s nasipa i posle kraće svađe ubio je udarcima tupim predmetom u glavu. Na osnovu tragova na mestu zločina, ali i nalaza veštaka, u optužnici se navodi da je Jelena pokušavala da pobegne, ali da ju je ubica sustigao u blizini kanala. Kada je pala u vodu, prema njihovom nalazu, bila je i dalje živa.

I veštaci pred sudom

- Na dva naredna ročišta, pored Ljubice Marković, pred većem bi trebalo da budu saslušani i sudski veštaci - objašnjava sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading