PROBUDIO ME JE ZVUK TUPOG UDARCA! Potresna svedočenja komšija o samoubistvu mladića iz Užica

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

26.05.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oko pola tri noćas me je probudio zvuk nekog tupog udarca, kao da je nešto udarilo u ogradu nečije terase", kaže jedna od stanarki zgrade na Rosuljama u Užicu u kojoj je jutros pronađeno telo devetnaestogodišnjeg mladića koji se obesio sa spoljne strane zgrade.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Foto: Ilustracija

Zbog čega se mladić odlučio na ovaj stravičan korak za sada nisu poznati, a vest o njegovoj smrti potresla je Užičane.

Kako je utvrđeno, mladić je jedan kraj konopca kojim se obesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živeo, na šestom spratu zgrade.

Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo telo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

- Jutros nešto ispred devet sam izašla ispred zgrade i primetila vatrogasna vozila i sanitet. Rečeno mi je da je neko izvršio samoubistvo i da uđem u zgradu jer će uskoro početi skidanje tela koje visi obešeno - ispričala  je žiteljka zgrade na Rosuljama.

Da situacija bude još gora, telo mladića rano jutros pronašla je majka kada se vratila s posla.

Strana zgrade na kojoj je visilo telo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen.

Kako kaže stanarka zgrade, mladića nije poznavala jer su se on i njegova porodica nedavno doselili u ovu zgradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading