Muk u Ćukovcu! Komšije nastradalog vozača kod Vranja u šoku: Čekao je penziju, ali sudbina je imala drugi plan!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

27.05.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Ranutovac 26. 5. 2020. godine došlo je do saobraćajne nesreće, u kojoj su učestvovali autobus, vlasništvo preduzeća "Kavim -Jedinstvo", kojim je upravljao B. M. (60), koji se kretao iz pravca Vranja, prema Vladičinom Hanu, i teretno motorno vozilo, kojim je upravljao M. T. (24), a koje se kretalo iz pravca Vladičinog Hana prema Vranju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

B. M., vozač autobusa "Kavim - Jedinstva" iz Vranja, trebalo bi da bude sahranjen u četvrtak na seoskom groblju. U Ćukovcu kod Vranja, gde je nastradali vozač autobusa živeo, vlada muk. Ukućani su u šoku i nisu želeli da razgovaraju sa novinarima.

U obližnjoj prodavnici za nastradalog vozača imaju samo reči hvale. Jedan od komšija Zoran Nikolić, kaže da je bio izuzetno vredan čovek.

- Domaćinska porodica, vidite i sami, non-stop su radili i kućili se. Pokojni B. radio je u "Simpu", pa je uzeo socijalni program, a u "Kavim Jedinstvu" je radio poslednjih godinu dana. Očekivao je penziju, ali eto sudbina je imala drugačije planove. Veoma dobra je to porodica, supruga i on su veoma vredni, kao i deca. Dočekao je i unuče. Deca su završila fakultete. Sve je bilo dobro, ali eto desila se nesreća, pa je tako nastradao - kaže komšija Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading