Pronađen utopljenik u Dunavu kod Apatina, nestao pre nedelju dana

Autor: J. Miljuš

Hronika

28.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas pre podne na delu Dunava kod Apatina, na području Velikog Limana, pronađeno je telo utopljenika. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da se radi o Franji Mesarošu (60) iz Apatina.

RepublikaFoto: J. Miljuš
Mesto gde pronađen davljenik


Mesaroš je nestao pre nedelju dana. Nedaleko od zgrade Šumske uprave jedan slučajni prolaznik je pronašao biciklo, pored koga je bio novčanik sa dokumentima na ime pokojnog Mesaroša. O svemu je obavestio policiju, koja je odmah počela potragu za nestalim čovekom. 

Negde u isto vreme, njegov nestanak prijavila je i njegova bliska rođaka, kod koje je živeo u poslednje vreme.

Danas, pre podne, dvojica pecaroša su uočila beživotno telo koje je plutalo na površini reke, u blizini šporne na Velikom Limanu. Na lice mesta odmah je izašla policija i dežurna ekipa Hitne pomoći. Nakon obavljenog uviđaja, telo nesrećnog čoveka je prebačeno u gradsku kapelu, odakle će biti preveženo na obdukciju u Novi Sad.

Mesaroš je, inače, radio u jednoj apatinskoj kamenorezačkoj radnji, odakle je, kako saznajemo, nedavno otišao u penziju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading