Pokojna majka Jelene Marjanović na mestu ubistva primetila neobične tragove u travi

Autor:

Hronika

28.05.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku suđenja za ubistvo pevačice Jelene Marjanović danas je svedočila njena tetka Ljubica Marković(54) koja je tokom svog izlaganja iznela šokantne detalje u vezi tragova koje je Jelenina majka primetila na mestu ubistva.

RepublikaFoto: youtube.com/belgrade26
Zorica Krsmanović

Naime, tokom svedočenja pred sudom, Ljubica Marković se prisetila noći u kojoj su policajci tragali za Marijanovićevom i rekla da je sa njenom majkom komentarisala tragove u travi.

- Sestra mi je u jednom trenutku rekla: "ovde je neko nekoga vukao" - prisetila se Ljubica tragičnih događaja. Kasnije, tokom istrage, ispostavilo se da je ovo važan trag jer je na tom mestu Jeleni ispala gumica za kosu na kojoj su kasnije pronađeni DNK tragovi Zorana Marjanovića.

Ljubica Marković je u nastavku svedočenja istakla da se njena sestra bojala Marijanovića i opisala njen razgovor sa sestrom Zoricom iz perioda kada je ona bila u bolnici, što se dogodilo nedelju dana pre ubistva pevačice.

- Nema mi Jece, bolje mi je ovde - rekla je Zorica svojoj sestri što se može protumačiti kao poruka da majka Jelene Marjanović nije htela da napusti bolnicu i ode u dom kod Marijanovića jer se bojala da bude sama u njihovom prisustvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading