(VIDEO) NIJE BILO REAKCIJE! Advokat Petronijević tvrdi: Pre nego što smo pretučeni, huligani su napali policiju

Autor: Republika

Hronika

30.05.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Goran Petrović gostovao je na TV Hepi i ispičao detalje nedavnog incidenta u kome je brutalno pretučen zajedno sa kolegom Novicom Pekovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Goran Petronijević

Podsetimo, dvojica sudija su pre 15 dana bila u bašti kafića kada ih je bez ikakvog povoda napala grupa huligana koja je prethodno pravila glamu i dobacivala prolaznicima.

Ova grupa nalazila se u kafiću u neposrednoj blizini kafea u kome su sedeli Peković i Petronijević. Oni su napadnuti su stolicama i stolovima, tučeni i šutirani, U napadu, Petronijević je zadobio teške telesne povrede, a Pekoviću je umalo izbijeno levo oko!

Petronijević je u Jutarnjem programu ponovo opisao šta mu se desilo tog tragičnog dana, ali je istakao, i to je ono što je najšokantnije u celom slučaju, da su pre nego što su napali njega i kolegu Pekovića, huligani bez ikakvog straha napali, psovali i isterali iz lokala nekoliko komunalnih policajaca i redovnih pripadnika MUP-a.

- Na žalost, brutalno smo pretučeni. Sudski postupak ide svojim tokom, neki napadači su u pritvoru, neki su pušteni. Pravosuđe treba da radi svoj posao, ali moram da kažem da je te večeri podbacila policija. To veče je patrola od ukupno sedam pripadnika organa reda, međ kojima su bili dva komunalna policajca i dva inspektorta, bila brutalno izvređana i isterana iz lokala. Izgleda da su neki privilegovani, ali smatram da je to što se desilo nama, rezultat i takvog nemara policije. To je malo čudno, ja to ne mogu da objasnim - rekao je Petronijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading