Obračun u centru Beograda! ĐILASOV BOJKOTAŠ UDARIO SERGEJA PESNICOM U GLAVU!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

31.05.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici kneza Mihaila u Beogradu danas je došlo do narušavanja javnog reda i mira, nakon čega je policija privela dve osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Kako se sumnja, Ž. A. (67) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (65) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta. 

Kako saznaje Informer, napadač je pitao Sergeja Trifunovića: Je l' ti Vučić dao pare? 

Sergej mu je odgovorio: "Da, Vučić i Đilas" i okrenuo se. Zatim ga je napadač udario pesnicom u glavu. 

Policija je sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka.   

Član predsedništva PSG Pavle Grbović rekao je za portal Nova.rs da je prolaznik Trifunoviću vikao da je "izdajnik" i da mu predsednik Srbije Aleksandar "Vučić skuplja potpise za listu".

- Nakon kraće verbalne rasprave čovek je Trifunovića udario pesnicom u glavu - rekao je Grbović i dodao da je Trifunović dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading