VELIKA MISTERIJA STEFANOVE SMRTI: Prijatelji u šoku, brat još uvek ne može da se OPORAVI!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

01.06.2020

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja se u noći između petka i subote dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" potresla je Srbiju.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Foto: Ilustracija

Stefan Petrović (22) koji je u petak oko ponoći poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki", nedaleko od naplatne rampe u Preljini, sahranjen je na Ateničkom groblju u Čačku.

Brojna rodbina, prijatelji i poznanici, ispred porodičnog doma Petrovića u Atenici izjavljivali su saučešće neutešnim roditeljima - ocu Goranu i majci Slađani, i bratu Nemanji.

Stefan je nastradao kada je upravljajući svojim autom "opel astrom", izgubio kontrolu nad vozilom koje se kretalo iz pravca Beograda. Prvo je udario u zaštitnu ogradu dva puta, a potom je počeo da se prevrće. Tokom tumbanja Stefan je ispao iz auta, njegovo telo se našlo na kolovozu, dok je auto završio u kanalu pored puta, na krovu.

Ne uočivši da se na kolovozu nalazi telo mladića, najmanje četiri vozača svojim vozilima pregazili su Stefana. Oni su slučaj odmah posle tragedije prijavili policiji i sačekali policijsku patrolu. Svi vozači su alkotestirani i utvrđeno je da nisu vozili pod dejstvom alkohola.

Jeziva smrt krije misteriju

Još nije poznato da li je mladić bio živ u trenutku kada je ispao iz automobila, i da li je smrtonosne povrede zadobio nakon što su ga pregazila vozila.

- Brat mu je saobraćajac i teško je podneo kada su mu javili da mu je brat poginuo. Bio je to jeziv prizor, kažu njegove kolege, iskusni saobraćajci, koji do sada nisu videli na uviđajima. Stefanova porodica doselila se u Atenicu pre više godina. Došli su iz Dragačeva.

- Zašto je sudbina bila nepravedna prema ovoj porodici?! Čestiti, vredni, radni, pošteni ljudi, deca oba sina za primer. Stefan je završio geodeziju i radio je u struci. Još kao srednjoškolac je radio, svaki raspust i slobodan dan je koristio da zaradi novac da pomogne porodici. Dugo je radio u jednoj stolarskoj radionici i bio omiljen među kolegama - priča blizak prijatelj porodice Petrović koja živi u naselju Obrež u Atenici.

Od Stefana su se juče oprostili otac Goran, majka Slađana i brat Nemanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading