Bankarka zapalila stan u rastrojstvu: Ana J. pronađena mrtva u stanu u Zemunu

Autor: A. P. - S. S.

Hronika

02.06.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana J. (38) poginula je u stravičnom požaru koji je izbio juče oko 11.30 u Ulici Josipa Šenera 7, u zemunskom naselju Galenika. Stanari svih 26 stanova su evakuisani, a dve žene, od kojih je jedna trudnica, hospitalizovane su jer su se nagutale dima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Vatra je buknula u stanu 18, u kojem je nađeno telo Ane J. (38), koja se ugušila. Kako se saznaje na licu mesta, ona je došla dva dana ranije sa majkom da pričuva stan svoje bake, koja je otišla u vikendicu u Stari Slankamen. Na licu mesta se moglo čuti da je požar namerno izazvala.

- Odjednom se dim raširio na sva tri sprata i ušao nam u stanove. Onda smo čuli lomljavu stakla i shvatili da stan na drugom spratu gori. Pozvali smo vatrogasce i istrčali napolje, a zatim sam telefonirala vlasnici stana i ona mi je rekla da je u vikendici i da su njena ćerka i unuka u stanu.

Svekar: Da se nije sad ubila, uradila bi to za sedam dana

 

Tada sam videla kako komšija izvodi Aninu majku napolje. Bila je u pidžami i potpuno utučena - priča za naš list jedna od stanarki.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Naši reporteri zatekli su na licu mesta svekra preminule Ane, koji nam je rekao da je njegova snajka i ranije imala suicidne sklonosti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Da se nije ubila danas, ubila bi se za nedelju dana. Ona je sa namerom da sebi oduzme život došla kod bake u stan, siguran sam. Zato ga je i zapalila. Bila je psihički nestabilna i trebalo je da se leči, ali nismo mogli da je nateramo.

Brat joj se ubio na isti način!

Prema našim saznanjima, brat pokojne Ane J. pre desetak godina zapalio se posle neke proslave i preminuo na licu mesta, dok joj je otac preminuo od raka pluća pre samo mesec i po dana. Ona je sa suprugom i ćerkicom živela u Zemunu.

Sada shvatam da smo i mi pogrešili i da je trebalo na silu da je odvedemo u bolnicu. Ostavila je devojčicu od devet godina, lepu kao lutkicu. Šta će to jadno dete sad bez majke? Da je Ana bila dobro, mogla je da ima lep život.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Radila je u jednoj banci na visokom položaju, a muž joj je privatnik, tako da nisu imali finansijskih problema - rekao je Anin svekar za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading