Srbin autom divljao ulicama Beča: Kada je policija uhapsila izgrednika, usledio je neverovatan ŠOK

Autor: Blic, Republika

Hronika

02.06.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak srpske nacionalnost star svega 14 godina zaustavljen je u okolin Beča od strane saobraćajne policije pošto su za volanom primetili veoma mladog dečaka. Zbog njegovog agresivnog ponašanja posumnjalo se da je drogiran, ali pošto je odbio testiranje, policija ga je privela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je tokom vikenda u okolini Beča zaustavila automobil za čijim volanom je bila osoba koja je na prvi pogled delovala veoma mlado. Ispostavilo se da je dečak, poreklom iz Srbije, star svega 14 godina navodno upravljao automobilom dok je bio pod uticajem narkotika, prenosi Kosmo.at.

Prilikom kontrole policajci su bili šokirani kada su videli da je Srbin maloletan i nema vozačku dozvolu, a navodno se ispostavilo i da vozi automobil sa ukradenim tablicama.

Pošto je bio izuzetno agresivan prema policajcima i odbio je da bude testiran, policija je dečaka privela u policijsku stanicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading