PALI BEOGRADSKI DILERI: Zaplenjeno "brdo" droge, krili je čak i u firmi!

Autor:

Hronika

02.06.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su A. B. (42), S. M. (43) i M. J. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je pregledom automobila koji koristi A. B. pronašla i zaplenila  oko četiri kilograma marihuane, spakovane u više kesa.

U drugoj akciji, pretresom automobila osumnjičenog S. M. i stana u kojem on boravi, policijski službenici pronašli su oko 110 grama heroina, 350 grama smeše paracetamola i kofeina, kao i 2.750 evra i 43.000 dinara.

Policija je u trećoj akciji, u pomoćnim prostorijama firme u kojoj radi osumnjičeni M. J, zaplenila oko 300 grama heroina.

U sledećoj akciji, policijski službenici su pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi četrdesettrogodišnji muškarac, pronašli manju količinu opojne droge MDMA.

Osumnjičenima A. B, S. M. i M. J.  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading