Potresne reči oca nastradalog dečaka u Bečeju: Umro mi je na rukama!

Autor: novosti.rs

Hronika

09.06.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnji dečak F.V. iz mesta Radičević kod Bečeja, na koga je u ponedeljak uveče vozilom "kvad" I. B.(34) preminulo je tokom noći u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač je iste večeri uhapšen. Određen mu je pritvor do 48 sati, a po isteku tog perioda, uz krivičnu prijavu, biće priveden na saslušanje kod tužioca. Utvrđeno je da on nije imao dozvolu za upravljanje ovim vozilom.

Kako je potvrdila dr Andrea Đuretić, dečak je u novosadsku Dečju bolnicu dovezen sinoć oko 22 sata, ali nade za mališana nije bilo.

- Dete je dovezeno u Dečju bolnicu bez znakova života, bez srčanog ritma i bez spontanog disanja. Probana je reanimacija, ali dete, na žalost, nije reagovalo – kaže dr Đuretić.

Nesreća se dogodila dok se dečak, u pratnji roditelja kretao na "guralici" desnim trakom ulice. Iza njega je "kvad" vozio I.B. koji je pokušao da pretekne tročlanu porodicu. Bilo je to u trenutku kada je dete skrenulo u levu stranu, a vozač I. B. je naleteo na njega.

Šokirani otac Saša Vojinović podigao je povređenog sina i kolima ga odvezao u bečejsku ambulantu. Odatle su kolima Hitne pomoći krenuli ka novosadskoj bolnici.

- Preminuo mi je na rukama, u kolima Hitne pomoći – kaže u neverici Saša čiju porodičnu kuću, sa izrazima saučešća,od sinoć neprestano pohode rodbina i komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading