Otac ubijenog Mileusnića: Svaki dan je bezveze, ne znam zašto živim

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

09.06.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Mileusnić, otac ubijenog Miloša Mileusnića, nakon današnjeg ročišta za njegovo ubistvo rekao je da je "evidentno da je optuženi ubio njegovog sina i da pokušava na sve načine da se vadi".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Mileusnić

- Sve stoji kao što i jeste. Ne razumem ni pitanja branilaca, ni šta pokušavaju. Pokušavaju čistim lažima da se nešto pravdaju, traže neke izgovore. Slučaj je jasan, sve - rekao je Milošev otac Goran.

On je dodao da jedino što će da rade, kako smatra, je da "unose neke proceduralne moožda neke manjkavosti, da sutra ko bude čitao obrati pažnju na to".

- Inače, evidentno je da je on ubio mog sina i da pokušava da se na sve načine vadi, zna šta ga čeka. Posle godinu dana u zatvoru je smekšao čovek, ubio ga je kao da je to prvoaprilska šala, čisto da vidi kako je kad ubiješ čoveka, kakav je to osećaj. Sad kad treba da plati, malo se doveo svesti i pameti šta ga čeka - dodao je Goran Mileunić.

Mileusnić je dodao da će videti kako će ići dalje i da njemu Miloša ne može ništa da vrati.

- Živiš onako isprazno, svaki dan ti je bezveze. Ne znaš što živiš, ideš onako prazan sa rupom u grudima i gledaš druge ljude kako žive. Svima zavidiš, što su veseli, što su im deca zdrava i živa - rekao je Goran.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubijeni Miloš Mileusnić

On je dodao da će dolaziti na svako ročište.

- Njegovi drugovi su tu, malo mi oni pomognu da mi bude lakše. Nema ništa, sve je tuga i sve je crno, nema perspektive. Gledate čoveka koji vam je ubio sina i razmišljate šta, jedino vi njega sad da ubijete ili...ali ga to neće podići iz groba, onda gledate kako se vadi, gledate laži. Ispada da sud služi samo da se laže tu, ko više laže i istina je u nekom zapećku. Sve se svodi na papire posle i šta će biti, neko drugi tamo odlučuje o kazni i to je to - rekao je Goran.

On je dodao da očekuje maksimalnu kaznu, ali "ne zna kakva je praksa u pravosuđu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading