"Pazi, Filipe" izustio je otac, dete je okrenulo glavu i otišlo pravo u smrt! Bečej zavijen u crno

Autor:

Hronika

10.06.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip V. (2) stradao je naočigled svojih roditelja dok su se vraćali sa dečjeg rođendana. Vozač Igor B. (34) koji ga je oborio nije imao dozvolu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dvogodišnji Filip V. poginuo je u ponedeljak uveče oko 20.15 časova u Radičeviću kraj Bečeja kada je na njega naleteo kvad, kojim je upravljao Igor B. (34).

Tragedija se dogodila naočigled roditelja mališana!

Naime, u jednom trenutku iza njih se začula buka motora. Sve se dešavalo u Ulici Veljka Vlahovića, baš pored škole i pored saobraćajnog znaka "Pazi, škola".

- Saša je stigao sinu samo da kaže: "Pazi, Filipe". Dete je okrenulo glavu i tada je na njega naleteo kvad. Udarac je bio takav da je mališan leteo desetak metara i nakon pada ostao da leži nepomično na ulici. U pitanju su bile teške povrede glave. Hitno je prebačen u Dečju kliniku u Novom Sadu, ali već nije davao znake života. Svi pokušaji lekara da ga povrate ostali su bezuspešni - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Otac i vozač kvada radili zajedno

Meštani Radičevića pričaju da je njegov otac ugledni biznismen, koji svojim autoritetom čuva sina od nevolja. Kako saznajemo, Igor i mališanov otac su se poznavali. Igor je bio predsednik saveta MZ Radičević, a otac stradalog deteta član istog saveta.

Igor B. odmah je priveden u stanicu. Ustanovljeno je da nije imao alkohol u krvi, ali i da vozilo nije bilo registrovano i da on nije imao dozvolu za njega. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti izveden pred tužioca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading