Komšije u šoku nakon ubistva u Novom Sadu! Bili su normalni, fini ljudi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad je danas potreslo ubistvo koje se dogodilo na Sentandrejskom putu. Naime, Radoslav Murgaski ubio je rođenog brata Žareta (46)!

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Foto: Ilustracija

On je sasuo čitavu kišu metaka, a policija ga je ubrzo uhapsila pošto je zaustavila njegov automobil.

Komšiluk u kom su braća živela je u šoku i niko ni približno nema predstavu šta je mogao da bude motiv za nezapamćen zločin.

- Obojica su bili normalni, fini ljudi. Nisu imali oko čega da se svađaju - rekla je Srpskom telegrafu jedna od uznemirenih komšinica.

Kako je našem listu rečeno, živeli su jedan preko puta drugog, svako je imao svoju kuću i zemlju. Obojica su imali po dvoje dece.

- Majka im je šlogirana i živela je sa ubijenim Žaretom. Kako smo čuli, ubistvo se desilo u majčinom dvorištu - kaže jedna od poznanica dvojice braće.

Prema podacima iz policije, nesrećni Žare je pogođen sa više projektila i preminuo je na licu mesta. Prilikom hapšenja Radoslava, u njegovom autu je pronađeno i oružje kojim je zločin počinjen.

Na istražiteljima je sada da utvrde motive koji su naterali da miran čovek usmrti rođenog brata i učini nešto što se ne pamti u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading