Sačekuša ispred garaže! Čim je Slobodan izašao iz automobila prišao je i zaklao ga, pa pobegao

Autor: Kurir

Hronika

13.06.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišla sam da bacim smeće i prošla sam pored mesta gde je deset minuta kasnije Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nisam videla potencijalnog ubicu - kaže komšinica Slobodana Kostadinovića (60) koji je ubijen u petak uveče.

RepublikaFoto: ST/P. ROSIĆ
Mesto zločina

Slobodan Kostadinović (60) brutalno je izboden višestrukim ubodima nožem u vrat i telo u četvrtak, kod svojih iznajmljenih garaža na Novom Beogradu,a policija i dalje traga za napadačem.

Komšinica koja je samo desetak minuta pre stravičnog ubistva otišla da baci smeće, srela je nepoznatog čoveka kako sedi u kolima ispred garaže, gde se ubistvo i odigralo.

- Jezivo! Otišla sam da bacim smeće i prošla sam tik uz mesto, gde je samo deset minuta posle Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nažalost nisam videla možda potencijalnog ubicu. Vratila sam se u zgradu i nedugo nakon toga čuli smo policiju i Hitnu pomoć - rekla je komšinica i dodala - u to vreme moj sin se vraćao sa igrališta, ali ništa nije ni video, ni čuo. On je prolazio tačno iznad garaže, kada je napadač u to vreme ubadao nesrećnog čoveka. Mislim da je u pitanju neka osveta, kad je tako zverski ubijen - rekla je ona za medije.

Porodica: Ne znamo zbog čega je ubijen

Porodica žrtve za medije kaže da ne znaju motiv ubistva člana porodice. - Ne znamo zbog čega je ubijen, ali policija radi na slučaju. Takođe, ne znamo ni ko ga je ubio - rekli su Kostadinovići i zamolili nas da ih razumemo u njihovom bolu.

Slobodan je na mestu gde je ubijen izdavao dve garaže. Sa porodicom je živeo nedaleko od mesta napada, tačnije u zgradi preko puta.

RepublikaFoto: ST/P. ROSIĆ
Mesto zločina

- Pretpostavlja se da je napadač pratio žrtvu. Slobodan se pojavio i parkirao svoja kola "golf 7" ispred garaže. Napadač je izvadio nož i izbo ga u vrat i po telu. Iskasapljen se srušio pored auta i ostao da leži u lokvi krvi. Napadač je pobegao sa mesta ubistva i za njim se i dalje traga. Kostadinovića je pronašao komšija koji je i obavestio policiju - kaže izvor. 

Nema kriminalni dosije

Komšije porodice Kostadinović juče su bile u šoku zbog brutalnog ubistva, a za ubijenog imaju lepe reči. - Slobodan je delovao kao fin, porodičan i miran čovek. Zaista, nikada nije bilo nikakvih problema sa njim ili pak sa njegovom porodicom. Imaju odraslu decu koju su ispratili na pravi put. Nažalost, kamere nisu snimile ubistvo, ali niko od nas nije ni čuo kada je napadnut i ubijen - kažu komšije iz bloka i dodaju: - Ovo nije uradio neki beskućnik ili prolaznik nego je ovo iz osvete i sigurno namerno ga je neko ubio.

- Sumnja se da je Slobodan imao neraščišćene račune sa nekim, kao i da je imao neprijatelje. Možda je video nešto što nije trebalo u tom trenutku i tako postao pretnja nekome. Zgrada ispred koje je ubijen poseduje kamere i policija je uzela video-snimke kako bi lakše rasvetlila ovo ubistvo. Međutim, veliki problem stvara i to što garaže gde je ubijen nisu pokrivene nadzornim kamerama - rekao je izvor.

Napad dogodio se oko 18 časova u Ulici Jurija Gagarina 200 na Novom Beogradu.

- Istraga se kreće u više pravaca,a motiv ovog svirepog ubistva u sred bela dana i dalje je nepoznat. Operativci su preuzeli snimke sa bezbednosnih kamera i razgovarali sa komšijama - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading