Tragičan kraj potrage! Zoran otišao da bere pečurke, spasioci pronašli njegovo beživotno telo u šumi!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

17.06.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su telo nestalog Nišlije Zorana Miladinovića, kojem se juče izgubio svaki trag u šumi u reonu Ploča.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Njegovo telo pronađeno je, kako saznaje Telegraf, na putu prema Beloj Palanci. Istraga će utvrditi pod kojim okolnostima je preminuo čovek koji je, inače, bio srčani bolesnik.

Telo je predato porodici kako bi ga sahranili, a policija je prethodno izvršila uviđaj.

Nesrećni čovek pošao je juče ujutro da bere pečurke, ali se do večere nije vratio kući. Tada je obaveštena Gorska služba spasavanja i na teren su izašle ekipe iz Niša, Kruševca i Beograda.

Najpre je pronađen automobil, a potom i štap koji je Zoran koristio u šumi.

Inače, kako je kazala njegova ćerka, on je teren dobro poznavao, jer je redovno brao pečurke, a obično bi se posle nekoliko sati vraćao kući. To što ga juče nije bilo do večere, bio je znak za uzbunu.

U potragu je bila uključena i policija, kao i porodica Miladinovića.

- Otkako je u penziji, skoro svaki dan je išao da bere pečurke, ali bi se kući vraćao posle dva, tri sata. Juče je od kuće otišao oko 10 sati, majka se sa njim čula u 12 i to je bilo poslednji put. Kako ga nije bilo do večeri, ja sam preko svog druga, planinara kontaktirala Gorsku službu spasavanja čiji su članovi odmah krenuli u potragu za mojim ocem. Dugujem im veliku zahvalnost, jer su celu noć bili na terenu - pričala je njegova ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading