Užas na Dedinju: Sin mučki pretukao majku, lekari joj se bore za život!

Autor: Republika

Hronika

23.06.2020

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena (56) teško je povređena kada je, kako nezvanično prenose mediji, u porodičnoj kući u beogradskom naselju Dedinje preksinoć oko 20 sati na nju nasrnuo sin.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nesrećnu ženu je ekipa Hitne pomoći s brojnim povredama po telu prevezla na reanimaciju u Urgentni centar, a lekari su o porodičnom nasilju obavestili policiju.

Da je ženu povredio neko od ukućana, potvrdila je i lekarka Hitne pomoći i apelovala da građani kojima preti opasnost od najbližih prijavljuju to nadležnima na vreme.

Izvor otkriva da žena ima povrede opasne po život i da je u teškom stanju.

- Njen sin izgleda ima psihičke probleme i to bi mogao da bude uzrok ove nesreće - kaže izvor, dok komšije porodice kažu da ne znaju šta se dogodilo.

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, kaže da, nažalost, slučajevi u kojima deca koja imaju psihičkih problema pretuku roditelje nisu retki.

- Najveći problem je što mahom roditelji kriju ili ne žele sebi da priznaju da im je dete psihički obolelo. Iz tog razloga mi imamo ovakva nasilja, pa nažalost i ubistva - rekla je Vesna Stanojević i dodala: - Ukoliko neko ima psihičkih problema, porodica je ta koja to mora da primeti i da se obrati lekaru. Logično je da čovek kada je bolestan ide kod lekara, a isto tako treba da se gleda i na psihički obolele osobe. Ovom čoveku koji je tako brutalno pretukao majku bila je neophodna zdravstvena pomoć - kaže sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading