Presuda za zločin na Adi Huji: Relić osuđen za brutalno ubistvo Miloša Stojanovića!

Autor:

Hronika

24.06.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Relić osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 8 godina i 10 meseci za ubistvo Miloša Stojanovića, koje se dogodilo 1. januara 2019. godine na Adi Huji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Relić je osuđen za dva krivična dela: ubistvo i nezakonito nošenje oružja, dok ga je sud oslobodio za druga dva dela: otmicu Marije Đurović, koja je bila devojka ubijenog i njeno lakše ranjavanje.

Reliću je danas sudija ukinuo pritvor u kome se nalazio godinu i šest meseci i zamenio ga kućnim pritvorom. Do daljnjeg će imati meru zabrane napuštanja stana.

Podsetimo, Relić je pucao u Stojanovića nakon dočeka Nove godine 1. januara 2019. oko sedam ujutru na parkingu ispred restorana na Adi Huji. Kako je ispričala Marija Đurović, prethodno je optužio Miloša da mu je uzeo ključeve od stana, a njen verenik nije znao o čemu se radi. Relić ga je tada upucao u glavu, a Miloš je preminuo 9. januara. Isti metak pogodio je i okrznuo Mariju u grudi. Nakon toga ju je Relić naterao da uđe u njegov auto i odvezao je, da bi je nekoliko sati kasnije izbacio na Čukaričkoj padini. Pištolj je bacio u reku i on nije pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading