(FOTO) Detalji nesreće u Beogradskoj ulici: Bračni par izvlačili iz smrskanog automobila

Autor:

Hronika

24.06.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru tri automobila u Beogradskoj ulici danas oko 17 časova lakše je povređena starija žena koju su izvlačili iz smrskanog automobila, koji je najviše oštećen.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto sa lica mesta

Udes je nesmotrenošću dok se prestrojavala iz jedne i drugu kolovoznu traku izazvala mlađa ženska osoba u automobilu marke škoda. Ona je udarila u automobil koji se kretao, kao i ona u pravcu kružnog toka Slavija. Udareni automobil se od siline udarva zakucao u drugi koji je dolazio iz suprotnog smera. 

- U ovoj ulici živim 50 godina i nisam nikada čuo takav zvuk usled sudara. Stariju gospođu i gospodina su izvlačili iz smrskanog automobila i video sam da je ženi blago visila noga od kolena na dole. Njen deka je ugruvan i prepadnut. Oboje je hitna služba odvezla - rekao je za Srpski telegraf očevidac  lančanog sudara u kojem je prema kazivanju jedne devojke i gradski autobus malo oštećen.

Saobraćaj u Beogradskoj ulici bio je onemogućen duze od 40 minuta, koliko je trebalo da se sklone sa ulice automobili koji su ućestvovali u nezgodi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading