ŠTA SE DESILO BEOGRAĐANINU NA TARI? Ljubomir je svakim danom bio sve mršaviji

Autor: Blic, Republika

Hronika

26.06.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti Ljubomira Bugarskog (30), Beograđanina čije beživotno telo je juče pronađeno u nepristupačnom delu Tare, do danas je ostao nepoznat.

RepublikaFoto: V.GROZDANIĆ/Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Spoljašnjim pregledom njegovog tela, koje je u fazi raspadanja zatečeno u jednom bujičnom potoku ispod litice u mestu Rastište, nemoguće je bilo utvrditi evenutalni uzrok smrti, zbog čega je izvršena obdukcija u Bajinoj Bašti. Izveštaj odbucenta istraga još uvek nije dobila. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica" na mestu gde je Bugarski pronađen mrtav nisu zatečeni nikakvi tragovi nasilne smrti.

U Rastište na Tari, pričaju meštani ovog dela planine, Ljubomir Bugarski je došao u jeku epidemije korona virusa. Sve vreme je boravio tu i spavao u automobilu parkiranom na jednoj livadi.

Žiteljima Rastišta, koji kažu da se ponašao čudno, rekao je da je na Taru došao da se skloni od virusa i da napiše knjigu.

Oni koji su ga češće viđali kažu da je, kako je vreme prolazio, bio sve mršaviji i mršaviji. Od ljudi koji su iz ovog kraja Tare išli u Bajinu Baštu tražio je ponešto da mu donesu iz prodavnice, ali ne i hranu.

Sve vesti iz rubrike hronika možete pročitati ovde.

Kako Beograđanina duže vreme nisu primetili u Rastišu, gde je i dalje stajao njegov otključan automobil, meštani su rendžerima Nacionalnog parka "Tara" prošlog vikenda prijavili da ga nema. Počela je potraga koja je okončana juče ujutro.

Telo Bugarskog nađeno je u jednom bujičnom potoku ispod litice, oko kilometar daleko od livade na kojoj je bio parkiran njegov automobil, na šumom obraslom i teško prohodnom terenu. Pretpostavka da je telo tu ležalo dvadesetak dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading