DRAMA NA IBARSKOJ: Dva udesa u deset minuta

Autor: Tanjug

Hronika

21.10.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve žene povređene su u dva odvojena udesa koja su se u samo desetak minuta dogodila na Ibarskoj magistrali, navode iz Hitne pomoci.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prvo su kod sretanja za Sremcicu u Rušnju u 6.46 casova kola sletela u njivu i tom prilikom je povredena jedna ženska ošoba.

Desetak minuta kasnije još jedna saobracajna nesreca dogodila se na Ibarskoj magistrali i to samo 50 metara dalje, kada je takode povredena jedna ženska osoba.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoci Nada Macura, obe su prevezene u Urgentni centar. 

Pored ove dve saobraćajne nesreće, protekle noći dogodilo se još pet saobraćajnih nesreća u kojima je povredeno još pet osoba. 

U Topalovićevoj ulici, kod broja 2, na Zvezdari u 19.00 časova povreden je muškarac star oko 21 godinu, koji je prevezen u Urgentni centar. 

108 puta intervenisala je Hitna pomoć tokom protekle noći

U 19.27 časova u Cerskoj ulici povreden je muškarac star oko 32 godine, koji je odbio da bude prevezen kolima Hitne pomoci. 

U Ulici Timočke divizije u u 22.41 dogodila se saobraćajna nesreća, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan. 

U 23.52 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređena su dva muškarca stara oko 42 i 15 godina i prevezena su u Urgentni centar. 

Muška osoba stara oko 23 godine lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 04.25 časova u zemunskom naselju Busije i prevezen je u KBC Zemun. 

Hitna pomoć protekle noci intervenisala je 108 puta, od toga 20 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljale osobe sa srčanim problemima i asmatičari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading