Očevici o scenama užasa u Nišu: Mora da je Miloš, ovo je njegova kaciga!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

30.06.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik Duvanske industrije, Miloš B.(27) poginuo je danas posle 14 sati u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

-Uhhh, to mora da je moj kolega, to je njegova narandžasta kaciga - rekao je drhtavim glasom momak koji je prolazio trotoarom, vidno uznemiren.

Miloš B. je prema prvim i nepotvrđenim informacijama išao svojim motociklom "jamaha" stranom gde se nalazi Centar za obuku pasa, a "punto" je hteo polukružno iz druge trake da se okrene i tada je naleteo momak na motociklu.

Vozač "punta" je povređen, ali nije životno ugrožen, kažu u Hitnoj pomoći.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Mi smo sedeli na klupi kada je nešto jako puklo. Komšija je dotrčao i rekao da je video čoveka kako leti kroz vazduh. Otrčali smo tamo, ali bilo je kasno - rekao je Vojko Simić, jedan od stanovnika naselja Stevan Sinđelić koje se nalazi u blizini.

Policija ispituje okolnosti pod kojim se ova tragedija dogodila, a na lice mesta je izašla predstavnica tužilaštva. Saobraćaj u ovom delu bulevara je bio blokiran više od sat vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading