Zatvorio je 40 godina mlađu devojku i 2 puta silovao: Sada je Apelacioni sud doneo iznenađujuću presudu

Autor: Novosti, Telegraf, Republika

Hronika

01.07.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Nišu poništio je prvostepenu presudu Višeg suda u Negotinu i naložio novo suđenje protiv D. Š. (64), iz sela u okolini tog mesta, koji je decembra prošle godine osuđen na kaznu od pet godina i osam meseci zatvora, jer je, kako se sumnja, u septembru 2018. uz pretnju signalnim pištoljem dva puta u svojoj kući silovao S. V. (26), iz okoline Jagodine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tužilaštvo tvrdi da su D. Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali S. V. i pozvali je da im bude gošća u njihovoj kući kod Negotina, na šta je ona i pristala. Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u susednu zemlju, gde je radila.

Muž je ostao sam sa devojkom, a nedugo zatim, kako se navodi u optužnici, upao joj je u sobu i obljubio je uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru, navodno, ponovo silovao. Posle toga je devojku, uz pretnju da nikome ništa ne priča, pustio. Međutim, ona ga je prijavila policiji.

D. Š. je priznao da je imao odnos sa S. V., ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. I devojka i D. Š. su tražili da idu na poligraf, ali je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao. Kada je suđenje počelo, D. Š je na ročišta počeo da dolazi sa štakama. Branio se rečima da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading