Teška sudbina devojke koja je poginula kod Kule: Marija i Milica su bile sestre po majci, a život ih nije mazio!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

06.07.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri devojke starosti 15, 17 i 23 godine su poginule, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju ujutro u 3.30 na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je automobil "reno megan" sa šest putnika sleteo sa ceste i upao u odvodni kanal.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Marija F.

Poginule devojke iz Kule i Vrbasa bile su drugarice, a nastradala Marija F. (17) i povređena Milica S. (14)  su sestre po majci.

- Marija i Milica su rekle majci da idu da prošetaju, a po dogovoru koji su s društvom napravile preko mobilnih telefona otišle su na provod u Odžake. Njima se pridružila i Tatjana, koja je živela na salašu između Kule i Vrbasa, bliže Kuli. Milica je cele noći svojoj rođaci u Novom Sadu slala video-snimke s provoda u diskoteci - ispričala je Miličina tetka.

Majka ovih devojčica imala je tešku sudbinu, jer joj se prvi muž (Marijin otac) obesio, a drugi (Miličin tata) umro mlad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading