(VIDEO, FOTO) OPOMENA ZA ŽESTOKOG MOMKA! Novi detalji okršaja u Odžacima, sve se odigralo ispred kafića u kome se sastaju kriminalci!

Autor: Republika

Hronika

10.07.2020

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Vladimira Filipovića, poznatog MMA borca pucano je u četvrtak oko 16 časova ispred kafe bara "Kleopatra" u Odžacima. Sačekuša koja je odigrala naočigled brojnih svedoka među kojima je bilo i žena i dece samo je logičan nastavak prošlogodišnje "opomene" kada je Filipoviću zapaljen automobil, tvrde upućeni.

RepublikaFoto: youtube.com/CreativeMMA
Vladimir Filipović

Kako je Republika već pisala, u brzoj i efikasnoj akciji policijskih službenika, uhapšena su dvojica mladića koji se sumnjiče da su pucali na Filipovića.

Vatra je otvorena dok je Filipović prolazio svojim automobilom pored kafića. Na svu sreću nije pogođen.

N.N. stanovnik Odžaka za RTV, kaže da je to što se dogodilo samo nastavak onoga što u ovom kafeu i oko njega traje godinama.

RepublikaFoto: youtube.com/CreativeMMA
Na meti

- Svi znaju da se ovde sastaju kriminalci, da je vlasnik kafea na poternici i u bekstvu, ali lokal i dalje radi, a vode ga sumnjivi tipovi. Neko mora da zašti građane od toga - kategoričan je sagovornik RTV.

Inače, Filipoviću je prošle godine ispred porodične kuće zapaljen automobil.

Upućeni kažu da mu je to bila "poruka" i da je današnja "sačekuša" samo logična posledica te pretnje, ali takođe veruju da pucači nisu imali nameru da ga ubiju već da je to bila još jedna akcija zastrašivanja.

đen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading