SAZNAJEMO: Laborantkinja se u psihičkom rastrojstvu bacila sa Ortopedske klinike!

Autor:

Hronika

14.07.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laborantkinja Zorana P. (31) pokušala je da se samoubije skokom sa prvog sprata Instituta za ortopediju Banjica, sa visine oko tri metra, danas oko podneva.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Međutim, mlada žena nije uspela u suicidnoj nameri, pa je sa ozbiljnim povredama prebačena u Urgentni centar Srbije vozilom hitne pomoći. 

Kolege nesrećne žene, tehničare, medicinske sestre, lekare i drugo nemedicinsko osoblje dodatno je zateklo saznanje o strašnom dogadjaju budući da Zorana nije bila u smeni i da je planirano došla u bolnicu da sebi naudi.

Ipak, oni sa kojima je usko sarađivala kažu da je nesrećnica psihički obolela i da se čudno ponašala već neko vreme. 

- Zorana se ne druži sa kolegama i ne priča mnogo o sebi, ali njene kolege iz laboratorije kažu da je imala probleme kako privatno tako i poslovno jer je bila pogubljena, a uglavnom i vrlo povučena - kaže jedna doktorka iz banjičke bolnice za Srpski telegraf. 

Direktor Instituta za ortopediju Banjica je istakao da su po njegovom mišljenju, isključivo privatni problemi naterali ženu da se baci sa prozora. 

- Žena je pokušala samobistvo dok nije bila u smeni, zbog psihijatrijskih problema, dugo je bila na terapiji. Oni su odmah zvali policiju i hitnu pomoć. Razlozi su lične prirode, nema veze sa poslom, zašto je to učinila sa Banjice, to nikome nije jasno - rekao je doktor Zoran Baščarević za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading