(FOTO, VIDEO) REPUBLIKA NA MESTU STRAŠNE NESREĆE: Ovo su prvi snimci užasa kod Slankamena gde su poginuli dečak i devojčica

Autor: Republika

Hronika

15.07.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica N. Ž. stara godinu dana i dečak N. Ž. (8) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Novog Slankamena, a njihovi roditelji Milan Ž. (34) i Vanesa Ž. (26), kao i brat M. Ž. (4,5) su povređeni. Reporteri Republike otišli su na mesto tragedije i tamo zatekli srceparajuće prizore.

RepublikaFoto: Republika
Republika ne mestu strašne nesreće

Kao što smo mogli da se uverimo, na mestu nesreće nalaze se dečije čarape, brojanica i list papira na kome piše da je dečaku M.Ž. zakazana lekarska kontrola u oktobru, kao i mnogi delovi razlupanog automobila koji je skrenuo sa puta, udario u drvo i prevrnuo se na krov.

 

Podsetimo, otac i majka su dobili teške telesne povrede i oni su prebačeni u Klinički centar u Novom Sadu. Prema dostupnim informacijama, oni su van životne opasnosti.

Sa druge strane, preživeli dečak primljen je u Dečijoj bolnici.

 

 

 

 

 

 

 

 
Type a message

 

RepublikaFoto: Republika

RepublikaFoto: Republika

RepublikaFoto: Republika

Podsetimo, kako smo već pisali, Tužilac je naložio veštačenje automobila, kako bi se utvrdilo da li je bilo eventualnog kvara i da li su deca bila propisno vezana tokom vožnje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading