Podvodio maloletnice, ucenjivao za se*sualne usluge: Osuđen pedofil sa Ade Ciganlije, evo koliko je poznati kafedžija dobio robije!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

16.07.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik kafića na Adi Ciganliji Slavoljub S. (59), koji je uhapšen u junu 2018. zbog sumnje da je u svom lokalu podvodio maloletnice i snimao ih mobilnim telefonom, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na pet godina i tri meseca zatvora!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

- Slavoljub S. osuđen je za trgovinu ljudima kao i posedovanje pornografskog sadržaja koji je pronađen u njegovom mobilnom telefonu. Presuda nije pravosnažna i na nju imaju pravo žalbe odbrana i tužilaštvo - potvrdio je izvor.

Sagovornik objašnjava da je tokom suđenja dokazano da je poznati beogradski kafedžija seksualno eksploatisao pet maloletnih devojčica, koje su dolazile u njegov lokal.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako su mediji prenosili. posle hapšenja Slavoljuba S., za podvođenje devojčica navodno je koristio specijalno adaptirano potkrovlje svog lokala. Izvori iz istrage tada su rekli i da se sumnja da je snimao odnose a potom ucenjivao devojčice da moraju da pružaju usluge za novac.

- Angažovao je isključivo devojčice do 16 godina. Zapošljavao ih je kao konobarice i igračice, ili im prosto plaćao piće da sede u lokalu, a potom bi počeo da ih primorava i ucenjuje da pružaju seksualne usluge - ispričao je tada izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading