OTAC STRADALE U "KONTRASTU": Da li treba oružjem do pravde?

Autor: n1info.com

Hronika

26.10.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice stradalih u novosadskoj diskoteci "Kontrast" revoltirane su presudom kojom je građevinski inspektor oslobođen krivice i kažu da je u pitanju organizovani kriminal pravosuđa.

RepublikaFoto: n1info.com/printscreen
Tamarin otac ogorčen presudom: Branko Miladinović

- Da li treba građani Srbije oružjem da dolaze do pravde ili kako? Šta da radimo? Osnovno je da je konstatovano da su nadležni inspektori protivpožarne zaštite i građevinski inspektori načinili niz propusta koji su rezultirali realizovanim rizikom, odnosno, ovim zločinom. I to sud neće da kazni - kaže otac Tamare Miladinović Branko.

Podsetimo, građevinski inspektor Veselin Kerac je na ponovljenom suđenju u Osnovnom sudu u Novom Sadu oslobođen krivice da je prilikom kontrole zloupotrebio službeni položaj u slučaju novosadske diskoteke "Kontrast".

On se teretio da je tada propustio da zbog utvrđenih nedostataka zabrani rad ovom lokalu, u kojem je u tragičnom požaru 1. aprila 2012. nastradalo šestoro mladih ljudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading