Niš: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, dvoje uhapšeno

Autor: Tanjug

Hronika

27.10.2017

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu pronašli su laboratoriju za veštački uzgoj marihuane sa opremom, zaplenili oko 24 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe, saopštio je danas MUP.

RepublikaFoto: Tanjug
Prilikom pretresa vikendice trećeg osumnjičenog Nišlije, u okolini Leskovca, pronađeno je 45 grama suve marihuane i devet biljaka u sirovom stanju težine 3.850 grama

Policija je uhapsila S. K. (39) i A. A. (39) i podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. 

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija u Nišu i okolini Leskovca, gde su boravili osumnjičeni S. K. i A. A., policijski službenici pronašli su marihuanu koja je bila spakovana u 50 paketa i laboratoriju za veštački uzgoj marihuane. 


Prilikom pretresa vikendice trećeg osumnjičenog Nišlije, u okolini Leskovca, pronađeno je 45 grama suve marihuane i devet biljaka u sirovom stanju težine 3.850 grama. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima S. K. i A. A. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading